Daruland
خانههمه محصولاتتخفیف‌های ویژهپرفروش‌ترین‌هامجله سلامتپرسش‌های متداولدرباره ماتماس با ما

دارولند

داروخانه آنلاین دارولند: محصولات دارویی، مکمل و مراقبت پوستی، همراه با مشاوره داروساز.

  • تهران، کارگر شمالی، مریخ (محله‌ی فاطمی)، نبش هیئت، داروخانه دکتر نازیلا حسن نیا

خرید

  • همه محصولات
  • تخفیف‌های ویژه
  • پرفروش‌ترین‌ها
  • مجله سلامت

خدمات مشتریان

  • پرسش‌های متداول
  • درباره ما
  • تماس با ما

دسته‌بندی‌ها

  • ارتوپدی
  • آرایشی بهداشتی
  • مکمل غذایی
  • تجهیزات پزشکی

© ۲۰۲۶ دارولند · کلیه حقوق محفوظ است

  1. خانه›
  2. لایه بردار و اسکراب›
  3. کرم آلفا هیدروکسی اسید آ اچ آ ۱۲ درصد
کرم آلفا هیدروکسی اسید آ اچ آ 12 درصد
آردن

کرم آلفا هیدروکسی اسید آ اچ آ ۱۲ درصد

۲٬۳۳۳٬۰۰۰ ﷼۲٬۹۹۰٬۰۰۰ ﷼۲۲٪ تخفیف
موجود
۱

کد کالا: D-1547

کرم آلفا هیدروکسی اسید ۱۲% حاوی ویتامین انواع پوست لایه برداری شیمیایی پوست (Chemical Peeling) که شامل جداسازی لایه مرده از لایه زنده پوست می باشد، یکی از روش های رایج برای بازسازی آن محسوب می گردد. به این ترتیب، انجام لایه برداری شیمیایی خفیف و کنترل شده و متعاقب آن جایگزین شدن سلول های مرده با سلول های سالم و جوان و همچنین تحریک لایه های زیرین پوست به منظور تولید کلاژن و الاستین، سبب تجدید ساختار سلولی گردیده و در افزایش شفافیت لطافت طراوت و شادابی پوست تاثیر بسزایی دارد. شرکت داروسازی پارس حیان به عنوان واحد پیشرو در تولید فرآورده های بهداشت و مراقبت از پوست و مو، کرم آلفا هیدروکسی اسید ۱۲% حاوی ویتامین را جهت حذف لایه شاخی و فرسوده پوست، کمک به سنتز کلاژن و الاستین و تسریع روند بازسازی سلولی پوست تولید و عرضه نموده است. این فرآورده با دارا بودن ساختمان امولسیونی مایع (اولئوزوم)، علاوه بر لایه برداری ملایم جهت کاهش عمق چروک های سطحی پوست، با زدودن لایه های چربی متمرکز سطح پوست سبب محو تدریجی آثار به جای مانده از انواع آکنه و جوش گردیده و با نفوذ به داخل سلول های ملانوسیت، تجزیه و انهدام آن ها در کمک به رفع لک های تیره پوست، یکنواخت نمودن سطح آن و افزایش رطوبت، نرمی، لطافت و شفافیت پوست تاثیر بسزایی دارد. این فرآورده دارای مواد موثر و خصوصیاتی به شرح ذیل می باشد: آلفا هیدروکسی اسید ۱۲% (Alpha Hydroxy Acid ۱۲%) یا اسید های میوه از گیاهانی نظیر نیشکر (اسید گلیکولیک)، سیب (اسید مالئیک)، انگور (اسید تارتاریک)، پرتقال (اسید آسکوربیک)، لیمو (اسید سیتریک) بدست می آیند. این اسیدها با نفوذ در ناحیه استراتوم کورنئوم (لایه شاخی و سطحی لایه اپیدرم) و تا حدودی استراتوم اسپینوزوم (لایه دانه دار و لایه زیرین شاخی) پوست و حل نمودن عامل اتصال سلول های مرده به سلول های زنده (intracellular Cement) و پوسته ریزی طبیعی، سبب جدا سازی لایه خارجی، خشن و فرسوده پوست و نمایان شدن لایه زیرین و جوان پوست گردیده و علاوه بر افزایش روند تجدید ساختار سلولی به تحریک سنتز کلاژن و الاستین و رفع خطوط و چروک های سطحی جای جوش و اسکار و لک های تیره پوست همانند ملاسما و لک های ناشی از نور خورشید کمک شایانی می نمایند. آلفا هیدروکسی اسید با برطرف نمودن لایه شاخی و فرسوده پوست علاوه بر افزایش دینامیسم فیزیولوژیک لایه های زیرین پوست، سبب تسریع و سهولت انتقال و نفوذ بیشتر و عمیق تر مواد موثر، ویتامین ها، عوامل مرطوب کننده، ترکیبات ضد پیری و..... به این لایه ها می گردد. اولئوزوم ها (Oleosome) امولسیون هایی با ساختمان کریستال مایع (Liquid-Crystal) می باشند از مهم ترین ویژگی های این ساختمان امولسیونی آزاد سازی تدریجی مواد موثر می باشد. بدین نحو که نفوذ اسید به لایه های زیرین به یک باره صورت نگرفته و در نتیجه التهابات ناشی از تماس یکباره اسید با سطح پوست به حداقل کاهش می یابد و همچنین تغذیه مواد فعال و مغذی مانند ویتامین ها و مواد مرطوب کننده به صورت تدریجی و نه یکباره صورت می گیرد. لذا سلول های پوست زمان بیشتری جهت انجام فعل و انفعالات بیولوژیکی، رسیدن به تعادل و در نهایت جذب کامل مواد موثر خواهند داشت. اکتوین (Ectoin) یک ماده طبیعی محافظت کننده سلول های پوست در برابر عوامل مخرب و استرس های محیطی مانند آفتاب سوختگی، آلودگی ها، ترکیبات آلرژی زا و تابش های نور خورشید می باشد. اکتوین علاوه بر تسریع روند بازسازی سلولهای پوستی (Skin Cell Regeneration) و تقویت سیستم دفاعی طبیعی سلول با حفاظت از سلول های موجود در اپیدرم که عامل اصلی در سیستم ایمنی طبیعی پوست می باشد، سبب تقویت سد دفاعی طبیعی پوست گردیده و به ترمیم آسیب های ناشی از تابش های فرا بنفش نور خورشید کمک شایانی می نماید. این فرآورده حاوی ویتامین C پالمیتات، ویتامین A پالمیتات، ویتامین E و پرو ویتامین B5 و همچنین دارای ترکیبات ضد التهاب و التیام بخش شامل بیزابولول و ژل آلوئه ورا نیز می باشد.